Koskijärven Villitila

Herkuttele Heinävedellä

Uniikit herkut luonnonläheiseltä metsätilalta

Fermentoidut villiyrttiteet • Villit maustesuolat • Kukkaissokerit • Marjasokerit • Pakastekuivatut yrtit, marjat ja sienet • Tilauksesta saatavilla mm. kursseja, koulutuksia ja luontoretkiä

Koskijärven Villitila valmistaa käsityönä uniikkeja luonnontuotteita villeistä kasveista, marjoista ja sienistä. Tuotteiden raaka-aineet kerätään paikallisesta puhtaasta maaperästä ja ovat kestävää ja ekologista lähiruokaa parhaimmilaan – kotimaista terveellistä superfoodia.

 

Valikoimista löytyy kymmenkunta villiyrteistä fermentoimalla ja pakastekuivaamalla valmistettua yrttiteesekoitusta, luonnonkasveista tehtyjä mausteita, kukkaissokereita, pettuvalmisteita ym. uniikkeja artesaaniherkkuja.

 

Villitila tarjoaa myös asiantuntemusta kuinka ”kesyttää” ravintorikkaat luonnonkasvit lautaselleen: konsultaatiota, mitä syötävää voisi hyödyntää omasta pihasta. Meiltä voi tilata yhdistyksille ja kaveriporukoille vaikkapa live-luontoretken tai kurssin maisteluineen ja hemmotteluhoitoineen. Kysy myös myös räätälöityjä virtuaalisia etäluentoja luonnonyrteistä!

Tiedustelut: [email protected]
Myyntipisteet: Karvion Neste, Valamon luostari ja Palokin majatalo

Mimmun vinkit FB ja IG: villiyrttikioski

Lisää otsikkotekstisi tähän

.
Previous slide
Next slide

Palveleva Heinävesi

Kysy meiltä

Ota yhteyttä matkailuneuvontaamme  mieltäsi askarruttavissa asioissa joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai oheisella lomakkeella. Neuvonta kunnantalolla palvelee myös pääsääntöisesti viraston aukioloaikojen puitteissa.