Valamon luostari

Majoitu mukavasti Heinävedellä.

Hotelli

Rauhoitu Valamon luostarimiljöössä

Majoitusta luostarihotellissa sekä vaatimattomammassa vierasmajassa. 

Hotellivieraita palvelevat Ravintola Trapesa sekä luostarin myymälät. Viinitilan myymälästä saat laadukkaat tilaviinit myös mukaasi.

Palvelemme

Valamontie 42
79850 Uusi Valamo

[email protected]

 

 

Valamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin elävä keskus. Valamon luostari kuuluu Suomen ortodoksiseen kirkkoon, joka on autonominen kirkko Konstantinopolin patriarkaatin alaisuudessa. Luonnonkauniilla Heinävedellä sijaitseva luostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden. Nykypäivän ihmiselle luostarin levollinen ilmapiiri ja ympäröivä luonto tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden rauhoittumiseen kaukana kaikesta kiireestä.
Luostari on siellä kilvoittelevan veljestön koti. Vierailleen Valamo tarjoaa elämyksiä ympäristössä, jolle ei löydy vertaa muualta. Moni tulee luostariin hiljentymään ja osallistumaan sen päivittäiseen jumalanpalveluselämään. Vähintään yhtä moni saapuu luostariin rentoutumaan luonnossa liikkuen, viettämään aikaa perheen ja ystävien seurassa tai oppimaan uusia taitoja Valamon kansanopiston kursseilla. Luostari on myös suosittu juhla-, kokous- ja seminaaripaikka.

Ajankohtaista

Previous slide
Next slide

Palveleva Heinävesi

Kysy meiltä

Ota yhteyttä matkailuneuvontaamme  mieltäsi askarruttavissa asioissa joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai oheisella lomakkeella. Neuvonta kunnantalolla palvelee myös pääsääntöisesti viraston aukioloaikojen puitteissa.

Pohjois-Heinäveden palvelut

Tutustu Karvion, Varistaipaleen ja Palokin palveluihin

Kysyttävää? Lähetä meille viesti.