Ketä olemme

Visit Heinävesi on Heinäveden kunnan ylläpitämä matkailumarkkinoinnin sivusto.

Kotisivu: https://www.visitheinavesi.fi.

 

Yhteystietomme:

Heinäveden kunta
Kermanrannantie 7
79700 Heinävesi
https://www.heinavesi.fi

Tietosuojavastaava: Tiina Hämäläinen ([email protected])

Rekisterin pitäjä:

Heinäveden kunta, Kunnanhallitus

Kermanrannantie 7

79700 Heinävesi

puh. 040-1844 000

[email protected]

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi keräämme niitä?

Henkilötietoja käytetään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:
palveluistamme kertominen
asiakassuhteen hoitaminen
yhteistyösuhteiden hoitaminen

Tietojen käytön oikeusperusteena ovat:

EU:n yleinen tietosuoja-asetus artikla 6 ja erityisten henkilötietoryhmien osalta artikla 9

– rekisteröidyn antama suostumus

– sopimus

– rekisterinpitäjän lakisääteinen velvollisuus

– yleinen etu/rekisterinpitäjän julkinen valta

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot: etu- ja sukunimi (sekä etuliite), titteli
yrityksen nimi/yhteisön nimi (ja osasto)
yrityksen y-tunnus
profilointitiedot (luokittelu, esim. yrityksen toimiala)
ryhmittelytiedot (esim. postitusryhmät)
osoitetiedot
puhelinnumero (kiinteän ja matkapuhelinverkon)
sähköpostiosoite
yhteydenottojen kieli
asiakashistoria, lokitiedot (esim. yhteydenotot asiakkaaseen)

Kommentit

Kun vierailijat jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa näkyvät tiedot sekä vierailijan IP-osoitteen ja selaimen käyttäjäagenttijonon roskapostin tunnistamisen helpottamiseksi.

Sähköpostiosoitteestasi luotu anonymisoitu merkkijono (kutsutaan myös hashiksi) voidaan toimittaa Gravatar-palveluun, jotta näet, käytätkö sitä. Gravatar-palvelun tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä: https://automattic.com/privacy/. Kun kommenttisi on hyväksytty, profiilikuvasi näkyy julkisesti kommenttisi yhteydessä.

Media

Jos lataat kuvia verkkosivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on upotettu sijaintitieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja poimia mitä tahansa sijaintitietoja verkkosivustolla olevista kuvista.

Lomakkeet

Lomakkeilla keräämme sähköpostiosoitteet ja muut lomakkeiden kenttien tiedot. Lomakkeiden tietoja käytetään vain lomakkeessa kuvattuun tarkoitukseen. Uutiskirjeiden tilaamisen voit aina päättää lähettämällä siitä pyynnön meille sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustollemme, voit halutessasi tallentaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeisiin. Nämä ovat avuksesi, jotta sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet säilyvät yhden vuoden.

Jos vierailet kirjautumissivullamme, asetamme väliaikaisen evästeen määrittääksemme, hyväksyykö selaimesi evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja, ja se hylätään, kun suljet selaimesi.

Kun kirjaudut sisään, asetamme myös useita evästeitä tallentaaksemme kirjautumistietosi ja näytön valintasi. Kirjautumisevästeet kestävät kaksi päivää ja näyttöasetusevästeet vuoden. Jos valitset “Muista minut”, kirjautumisesi säilyy kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tililtäsi, kirjautumisevästeet poistetaan.

Jos muokkaat tai julkaiset artikkelin, selaimeesi tallennetaan lisäeväste. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja, ja se osoittaa yksinkertaisesti juuri muokkaamasi artikkelin viestitunnuksen. Se vanhenee 1 päivän kuluttua.

Muilta verkkosivuilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esim. videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Muiden verkkosivustojen upotettu sisältö käyttäytyy täsmälleen samalla tavalla kuin jos vierailija olisi vieraillut toisella verkkosivustolla.

Nämä verkkosivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa ylimääräistä kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiselle verkkosivustolle.

Analytiikka

Tämä sivusto käyttää Matomo- kävijäanalytiikkaa. Voit milloin tahansa lopettaa seurannan sivun alalaidassa olevasta painikkeesta.

Kenen kanssa tietosi jaamme?

Rekisteritietoihin pääsee rekisterinpitäjä eli Kunnan matkailuasiousta vastaava henkilöstö ja  palveluntuottajan asiaankuuluvat henkilöt. Henkilötietoja voidaan siirtää tapahtumien yhteisjärjestäjille ja julkisrahoitteisten projektien rahoittajille. Käsittelijöitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietojen rekisteröinnistä ja päivityksistä vastaa ensisijaisesti oma henkilöstö. Jos rekisteristä tulostetaan manuaalista aineistoa, se säilytetään lukitussa tilassa ja ainoastaan rekisterinpitäjällä on aineiston käyttöoikeus.

Takaamme palveluntuottajien kanssa tehdyin sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuoja-asetuksen mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

 

Kuinka kauan tietojasi säilytämme?

Tietojen säilyttämisessä noudatamme kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön määräyksiä. Henkilötietoja säilytetään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa. 

Nämä verkkosivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa ylimääräistä kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut kyseiselle verkkosivustolle.

Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään toistaiseksi. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki jatkokommentit automaattisesti sen sijaan, että olisimme pitäneet niitä valvontajonossa.

Käyttäjille, jotka rekisteröityvät verkkosivustollemme (jos sellaisia on), tallennamme myös heidän käyttäjäprofiileihinsa antamansa henkilötiedot. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia tietojaan milloin tahansa (paitsi he eivät voi muuttaa käyttäjätunnustaan). Verkkosivustojen ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja.

 

Mitä oikeuksia sinulla on tietoihisi?

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää viedyn tiedoston hallussamme olevista henkilötiedoistasi, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet antanut meille. Voit myös pyytää, että poistamme kaikki hallussamme olevat henkilötiedot. Tämä ei sisällä tietoja, joita meidän on säilytettävä hallinnollisia, oikeudellisia tai turvallisuustarkoituksia varten.

Minne lähetämme tietojasi

Vierailijoiden kommentit voidaan tarkistaa automaattisen roskapostintunnistuspalvelun kautta. Emme lähetä tietojasi EU:n tai ETA:n ulkopuolelle ellei se ole henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen tai teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista. Tällöin tietojen siirrossa noudatetaan henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

Lisätiedot

Kuinka suojaamme tietosi

Tietojen suojauksessa noudatamme seuraavaa:

A Sähköiset aineistot

Tietotekniset laitteet sijaitsevat suojatuissa ja valvotuissa tiloissa. Palveluihin liittyvissä sopimuksissa on määritelty tekniseen ympäristöön liittyvät vaatimukset.

Käyttöoikeudet perustuvat henkilökohtaisiin käyttöoikeuksiin ja niiden käyttöä valvotaan. Rekisteritietojen käyttöoikeudet myönnetään tehtäväkohtaisesti.

 

B Manuaalinen aineisto

Asiakirjat säilytetään valvotuissa tiloissa ja/tai lukittavissa kaapeissa arkistoissa ja yksiköissä.

Miltä kolmansilta osapuolilta saamme tietoja

Kävijäanalytiikkaa seuraamme Matomo Analytics – lisäosan avulla. Emme kerää tietoja käyttäjistä kolmannen osapuolen teknisten sovellusten tai esim. lomakkeiden avulla.

Mitä automaattista päätöksentekoa ja/tai profilointia teemme käyttäjätiedoilla

Käyttäjätiedoilla ei tehdä automaattisia päätöksiä tai profilointeja.

Alan viranomaisvaatimukset

Tietojen keräämisen perusteet ovat:

EU:n yleinen tietosuoja-asetus artikla 6 ja erityisten henkilötietoryhmien osalta artikla 9

– rekisteröidyn antama suostumus

– sopimus

– rekisterinpitäjän lakisääteinen velvollisuus

– yleinen etu/rekisterinpitäjän julkinen valta

Rekisteröityneen oikeudet ja menettely tietoturvaloukkausten varalta:

Kohta 1. Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot. Henkilö voi käyttää tarkastusoikeuttaan maksutta kerran vuodessa. Asiakirjoista perittävät maksut perustuvat voimassa olevaan Heinäveden kunnanhallituksen päätökseen.

Kohta 2. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen oikaisemista/korjaamista.

Kohta 3. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen käytön rajoittamista tai vastustaa käsittelyä (vain poikkeustapauksissa jos tietojen käsittelyssä on epäselvyyttä, asian selvittelyn ajan)

Kohtien 1-3 osalta rekisteröity voi ottaa yhteyttä joko asiaa hoitavaan henkilöön tai rekisterin yhteyshenkilöön. Tietosuojavastaava neuvoo tarvittaessa.

 

14.4. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus Tietosuojavaltuutetun toimistoon, mikäli rekisteröity katsoo, että häntä koskevien henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

 

Tietosuojavaltuutetun toimisto

PL 800

00521 Helsinki

Sähköposti: [email protected]

Vaihde: 029 566 6700

Faksi: 029 566 6735

[matomo_opt_out]