Kermanrannnan Caravan -matkaparkki

Matkaparkissa on kymmenen sähköistettyä paikkaa ajoneuvoille. Viisi paikoista soveltuu matkailuautoille, viisi pienempää paikkaa esim. retkeilyautoille.  Matkailuautopaikoista kolme sijaitsee ylemmällä caravan- tasanteella ja kaksi parkkipaikan tasossa.  Retkeilyautopaikat ovat ylätasanteella.

Telttailijoille on tarjolla nurmipintaista tasannetta rannan parhailta paikoilta. 

Alueelle on tulossa uusi huoltorakennus, johon sijoittuvat keittiö, pyykinpesutila, suihkut ja WC- tilat. Toistaiseksi kuitenkin käytössä ovat  vanhan huoltorakennuksen WC- ja saunatilat.

Majoittujia palvelee alueella kahvila-ravintola Kermacotta, josta saa ruuan ja juoman ohella vuokrattua kajakkeja, kanootteja ja sup-lautoja. Lainattavissa on myös sähköpolkupyörä keskustassa käymiseen. Keskustaan matkaa satamasta on n. 1,3km ja maasto on varsin mäkinen. 

Varaa matkaparkkimajoitus

Valitse alta ensin toivottu paikka, sen jälkeen halutut päivät ja täytä tietosi lomakkeelle. Vahvistamme paikkavarauksen sähköpostilla. Maksun voi tämän jälkeen suorittaa joko saapuessa ravintola Kermacottaan, tai käyttämällä tekstiviestisovellusta. Paikan hinta on 10€ / vuorokausi. Tekstiviestillä maksu päiväkohtaisesti, eli yhdellä viestillä voi maksaa yhden vuorokauden. 

Laita viesti: VENEPARKKI10E numeroon 16350Kalenteri latautuu...

Etunimi*:

Sukunimi*:

Sähköposti*:

Puhelin:

Lisätiedot:

captcha

Palvelut kesäkaudella

Kahvila-Ravintola Kermacotta

Kermacotasta saat herkkuja pienempään ja isompaan nälkään, ravintola palvelee päivittäin elokuun loppuun. 

Aukioloajat:

tiistai10–19
keskiviikko10–19
torstai10–19
perjantai10–21
lauantai10–21
sunnuntai11–18
maanantai10–19
Kermacotta
satama4

Välinevuokraamo

Vuokrattavissa kajakkeja, kanootteja, sup-lautoja ja perinteinen soutuvene.  Vuokraukset Kermacotasta.

Risteilyt

Koe historiallinen Heinäveden reitti ja sininen Saimaa. Heinäveden reitti on maamme kauneimpia laivareittejä, se onkin valittu yhdeksi  Suomen kauneimmista kansallismaisemista. Se on myös päässyt valtakunnallisesti arvokkaimpien maisema-alueiden luetteloon. Heinäveden reitti on lähes luonnontilaista järvimaisemaa, jossa ihmisen jäljet rajoittuvat pääasiassa historiallisiin kanava-alueisiin sekä pienipiirteisiin kylä- ja viljelymaisemiin.

Risteilyjä järjestää Blue Lake Cruises Katrilli -laivalla. Katso aikataulut ja osta liput:

Katrilli_heinavedenkanavalle

Yhteystietomme

Heinäveden matkailu

Kermanrannantie 7
79700 Heinävesi

Lähetä meille viesti tai kysymyksiä:

Pirteä Pässi

Pirteän Pässin lammaslomat ovat varattavissa mieluiten viikoksi kerrallaan. Lammaslomalla nautit perinnemaisema-alueen rauhallisesta ilmapiiristä ja lampaiden rapsuttelusta.

Katso Lisää »

Sisustus Sienna

Sisustus Sienna valmistaa käsityönä hellästi puhdistavia ja vaahtoavia palasaippuoita koko vartalon pesuun.

www.sienna.fi
p. 040 7542928

Katso Lisää »