Blue Lake Cruises

Seikkaile Heinävedellä
Katrilli_risteilee

m/s Katrillin risteilykausi 2023 on täynnä uusia risteilyjä moneen makuun.

Palvelemme

[email protected]

Tarjolla on jo toukokuussa norpparisteilyjä Linnansaaren vesillä. Kesää jatkaa maisemaristeilyt Järvisydämestä ja Varkaudesta. Heinäkuussa  ja elokuussa risteillään Järvisydämen lisäksi Heinäveden reitillä sekä Enonkosken ja Savonrannan vesillä. Tulossa mm. kanavaristeilyt ja kesäillan risteily Paasvedelle. Myöhemmin syksyllä vietetään sadonkorjuun juhlaa Octoberfest hengessä paikallispanimoiden olut-tasting risteilyillä. Katso lisää risteilyt-valikosta.

Heinäveden historiallinen reitti

Koe historiallinen Heinäveden reitti ja sininen Saimaa. Heinäveden reitti on maamme kauneimpia laivareittejä, se onkin valittu yhdeksi  Suomen kauneimmista kansallismaisemista. Se on myös päässyt valtakunnallisesti arvokkaimpien maisema-alueiden luetteloon. Heinäveden reitti on lähes luonnontilaista järvimaisemaa, jossa ihmisen jäljet rajoittuvat pääasiassa historiallisiin kanava-alueisiin sekä pienipiirteisiin kylä- ja viljelymaisemiin.

m/s Katrillin palvelut

Laivalla on kahvio anniskeluoikeuksin. Risteilyllä on tarjolla päivän lounas.
Kahviossa on myös tarjolla gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Laivalla on katettu ulkokansi suojaamassa sääolosuhteilta ja antamassa mahdollisuuden nauttia maisemista sääoloista huolimatta.

Ajankohtaista

Previous slide
Next slide

Palveleva Heinävesi

Kysy meiltä

Ota yhteyttä matkailuneuvontaamme  mieltäsi askarruttavissa asioissa joko soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai oheisella lomakkeella. Neuvonta kunnantalolla palvelee myös pääsääntöisesti viraston aukioloaikojen puitteissa.